Dit mag niet ontbreken tijdens een dagje ontspannen op een sloep!

4 december 2023 door Redactie

Je weet het maar al te goed. En dag vertoeven op een sloep op het water is het fijnste dat er is. Je geniet van de frisse wind, de zon die je huid een gloed geeft en je hebt de leukste gesprekken met het hele gezelschap op de sloep. Om optimaal voorbereid te starten aan deze dag, is het een goed idee dat je de juiste spullen klaarlegt.

Altijd een opgeladen telefoon voor het maken van de leukste foto’s en filmpjes


Zo is het bijvoorbeeld altijd een goed idee om een oplader voor je telefoon mee te nemen. Denk daarbij aan een erg handige power bank die werkt op zonne-energie. Je maakt immers aardig wat lange dagen als je gaat varen met een sloep. En komt deze fantastische dag op een einde? Misschien wil je ook goed bereikbaar zijn als je met de auto naar huis gaat rijden. Of je bent er maar al te graag zeker van dat je de hele dag door de mooiste foto’s en filmpjes kunt maken, zonder dat je te maken hebt met een lege telefoon. En oplader komt in alle gevallen maar al te goed van pas en is nieuwe beste vriend voor op het water.

Investeer in een hoesje dat helemaal waterbestendig is

Neem je je telefoon regelmatig mee op het water? Dan mag een hoesje dat volledig waterdicht is - bijvoorbeeld uit de collectie van GSMpunt.nl - eigenlijk niet ontbreken. Je kunt je telefoon daardoor met een gerust hart mee op het water nemen, zonder dat je het risico loopt dat er schade aan je telefoon op kan treden. Wel zo handig om te weten, toch?

Bijrijder in de auto? Na een geweldige dag op het water stuur je via een kabeltje meteen de mooiste beelden door naar het gezelschap

Maar heb je ook al eens nagedacht over het kopen van een handig kabeltje voor je eigen telefoon? Dit is namelijk een erg fijne toevoeging voor in je eigen auto. Want terwijl je op de bijrijdersstoel zit, kun je de leukste foto’s en filmpjes van de dag op de sloep sturen naar het hele gezelschap. Fijn om te weten, is dat er voor ieder soort smartphone een geschikte kabel voor in de auto te koop is. Verdiep je dus altijd goed in het complete aanbod en haal het beste kabeltje in huis.