Voor de smartphones en tabletgebruikers hebben wij een app ontwikkeld die uitstekend onderweg gebruikt kan worden in de sloep tijdens het varen. Ideaal om actueel te weten waar u bent, voor spontane vaartochtjes of wanneer u uw route aan wilt passen om bijvoorbeeld een hapje of een drankje te nuttigen. De app herberekent uw route en vaartijd direct, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en kunt blijven genieten van al het natuurschoon en de bezienswaardigheden die u gegarandeerd onderweg zult tegenkomen.

Het navigeren wordt verder vergemakkelijkt door het in- en uitschakelen van de vele iconen, die aangeven waar u kunt overnachten, eten en drinken, waar de jachthavens zich bevinden en op welke plekken u aan wal kunt stappen voor een bezienswaardigheid zoals bijvoorbeeld een museum. Ook kunt u direct zien waar u uw sloep van brandstof kunt voorzien of waar de oplaadpunten voor de elektrische aangedreven fluisterboten zich bevinden.

U kunt het gebruik van de app dus zo simpel en uitgebreid maken als u zelf wilt. Download onze Sloepennetwerk App zodat u ook onderweg uw weg kunt vinden in het Sloepennetwerk. De Sloepennetwerk app is gratis te downloaden voor iPad en iPhone.

App voor iPhone / iPad

App voor Android