Ad Spek Watersport


Het meest veelzijdige watersport centrum in het Groene Hart! Het jachthavencomplex Ad Spek Watersport met een oppervlakte van ruim 15.500 m² ligt centraal gelegen aan de Riviera van de Randstad op recreatiegebied Vlietland (tussen Leidschendam en Voorschoten, vlak bij Leiden). Het complex beschikt over 320 open en overdekte lig- en stallingsplaatsen en is een toplocatie op het gebied van waterrecreatie. Als u kiest voor Ad Spek Watersport kiest u voor 42 jaar vakmanschap, flexibiliteit en kwaliteit. De jachthaven, jachtwerf, watersportwinkel en terreinen liggen midden in een ecologische omgeving met veel natuurlijk groen. In deze omgeving bieden wij tevens een ruim aanbod van zowel sup verhuur als supworkouts en -clinics. Daarnaast daagt Recreatiegebied Vlietland u uit met een gevarieerd aanbod van allerlei watersportactiviteiten. Voor reparatie, onderhoud, zomer/winterstalling, een ruime sortering watersportartikelen en bemiddeling bij aan- en verkoop van uw boot bent u bij Ad Spek Watersport van harte welkom. De watersportwinkel heeft een ruim assortiment van de bekendste watersport merken. Bij Ad Spek Watersport vindt u wat u zoekt.
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:30 Dinsdag: 09:00 - 17:30 Woensdag: 09:00 - 17:30 Donderdag: 09:00 - 17:30 Vrijdag: 09:00 - 17:30 Zaterdag: 09:00 - 17:30 Zondag: gesloten

Recht tegenover de kraanbaan hebben wij een passanten aanlegsteiger. Bent u in de buurt bel met 071-5613616 of zoek een lege plek en meld u in de watersportwinkel. - 4 of 16 ampere stroommeters. - Water kunt u bijvullen voor 0,50 cent - Toilet en douchevoorziening Als passant een paar dagen in de jachthaven liggen of de boot de kant op (binnen- en/of buitenstalling) en zelf klussen. Uw werkzaamheden uitbesteden aan de vakkundige medewerkers of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Alle faciliteiten zijn aanwezig om zelf reparaties en onderhoud uit te voeren. In de watersportwinkel zijn alle materialen aanwezig en kunt u uitgebreid advies krijgen. Ook kunt u diverse machines bij ons huren, die u nodig heeft voor uw onderhoud. Heeft u daar geen zin in of geen tijd voor, dan kunt u de reparaties en het onderhoud laten uitvoeren door Ad Spek en zijn medewerkers. Veel boten komen om de paar jaar even een paar weken de kant op voor hun onderhoud. Omdat de temperaturen in het voorjaar en zomer beter zijn om onderhoud te doen dan in de winter en je dan sneller en mooier kunt werken. Alle boten staan op aangepaste bokken. De korte stalling kan maximaal tot 1 oktober, daarna gaan alle boten automatisch over in de winterstalling.
1727